dinsdag 9 oktober 2018

8 dagen verder en ik verrek nog steeds van de pijn .... wanneer komt hier een eind aan ?

Ow dit is echt niet normaal zoveel pijn ik kan echt nog geen 5 minuten zitten ;-(
Samen met de huisarts een second opinion aangevraagd. Ik had bij een fb groep van reuma patienten  iemand gezien die ook zo iets had en voor second opinion naar Nedspine gegaan. Zij is 3 weken geleden geopereerd en nu pijn vrij , oke nog wel revalideren maar dat is normaal.
Alles in werking gezet ook dat dossier vanuit Tilburg en netjes de afspraak bij de neuroloog hier afgezegd.
Ik word zo onzeker en zo moe want ik slaap geen nacht achter elkaar door, door de pijn. Ik wil weten of er iets aan te doen is en anders zsm pijn bestrijding want dit is echt …
Vrijdag werd ik gebeld door die gespecialiseerde kliniek dat ik maandag 15 oktober terecht kan . Nu alleen nog de vraag :hoe kom ik daar ? ik kan niet zitten, zelf dacht ik om op een voorstoel te zitten/liggen door de stoel helemaal plat te doen. Maar een vriendin zei me : meid dat is niet veilig , want stel je voor dat je een aanrijding krijgt dan wordt je gelanceerd want je kan geen gordel om.
Had ik zelf niet aan gedacht , ik dacht alleen : ik wil daarheen. Nu gisteren mijn huisarts gebeld of hun mee willen denken hoe ik daar kan komen .

Afgelopen weekend wel wat afleiding gehad en ik hield me zelf best wel sterk dacht ik maar als de familie wegging kwamen de tranen natuurlijk . Zaterdag kwamen mijn zwager en schoonzus en mijn schoonmoeder was even erg gezellig en het is fijn dat je familie om je heen hebt die om je geeft. Zondag kwamen me andere zwager en schoonzus die momenten geven je even positieve energie. Ook werd ik van de week blij verrast met gewoon een ouderwets kaartje . Ik heb een aantal seizoenen de was gedaan voor het dames team van vv Hulshorst maar nu door de omstandigheden heb ik dat af moeten geven aan iemand anders. Het doet pijn want ik deed dit zodat ik toch iets voor anderen kon betekenen . Geheel onverwachts kreeg ik een kaartje van hun om me te bedanken voor het wassen wat ik al die tijd gedaan had. Ook kreeg Cees bij het trainen een kaartje en een doosje chocolade van 2 van de jongetjes die hij traint voor mij . En gewoon een sterkte kaartje van een nichtje met haar partner dat zijn van die kleine breek momentjes dat je beseft dat men je heus wel waardeert.


Sommige mensen snappen niet dat de liefde en vriendschap van mensen die het goed met je menen nu zo belangrijk voor je is want je zit in een heel klein wereldje omdat je nergens komt . En ja natuurlijk wil je die momenten zo gezellig mogelijk houden maar je breekt op een gegeven moment de pijn en je verdriet omdat je niet kan wat je zo graag wil.
De mensen die je negatieve energie moet je gewoon loslaten ik kies voor mezelf laat niet langer iemand anders de touwtjes in handen houden.

Gelukkig heb ik ook wat positiefs te melden want WMO heeft een positief advies gehad over de aanvraag van de traplift en gistermiddag is er iemand geweest om de traplift in te meten . Het zal nog wel even duren maar er wordt aan gewerkt . Hopelijk ben ik van deze klachten en pijn af voor ze de traplift komen plaatsen en kan ik eindelijk weer eens boven komen op onze slaapkamer want ben al bijna 2 maanden niet meer boven geweest .

Weet je je leert leven met de pijn van je reuma en je fibro maar nu is er weer iets anders bij ! is dit door de reuma of gewoon een toevallige bijkomstigheid ik weet het niet meer
Je vraagt je wel eens af : waarom ik waarom heb ik dit nu weer ?? maar ja het is niet anders

Geen opmerkingen:

Een reactie posten